Nagelstyling

Shellac is een natuurlijke versteviging met behoud van de natuurlijke nagel. Geniet gemiddeld drie weken van een prachtige, glanzende nagels. Shellac is eenvoudig te verwijderen zonder beschadigingen en geschikt voor zowel handen als voeten.

 

Gelnagels bieden naast shellac méér mogelijkheden, waaronder het verlengen van de natuurlijke nagels. Gelnagels zijn sterker dan shellac, waardoor we iedere gewenste lengte kunnen maken. We werken uitsluitend met nagelvriendelijke gels en zorgen voor een 'natuurlijke look', door de nagels zo dun mogelijk te maken.

 


Wimperstyling

Wimperlift, ook wel LVL lashlifting genoemd, is een nieuwe wimpertechniek om je natuurlijke wimpers te krullen zonder mascara of wimperkruller. Met Lash Lifting liften we de natuurlijke wimpers door middel van speciale siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat de natuurlijke wimpers tot wel 6 tot 8 weken mooi gekruld zijn.

 

Dit komt mede doordat Lash Lifting bestendig is tegen tranen, transpireren, douchen en zwemmen. Door de goedgekeurde vloeistoffen is Lash Lifting niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, want dat is natuurlijk niet de bedoeling!


Wenkbrauwstyling

Wij zijn gecertificeerde wenkbrauwstylistes en kunnen iedere wenkbrauw mooier maken! Weet jij geen raad met jouw wenkbrauwen? Of wil je graag je wenkbrauwen laten bijwerken? Ervaar het verschil met een ervaren wenkbrauwstyliste! Wij epileren, waxen, verven en knippen de wenkbrauwen. Daarnaast ben je ook voor wenkbrauw make-up bij Studio Kris aan het juiste adres.


Tanden Bleken

Per 1 mei 2018 zijn wij gecertificeerd in cosmetisch tanden bleken. Heb jij binnenkort een bruiloft, een belangrijke gelegenheid en/of wil je graag een frisse en stralende lach? Kom dan bij onze veilig jouw tanden bleken.

 

Is tanden bleken veilig?

Wij werken uitsluitend met goedgekeurde bleekgels. Deze gel tast het glazuur en vullingen niet aan en zijn veilig voor de tanden. De behandeling is tevens geschikt voor mensen met gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

 

Doet het tanden bleken pijn?

Nee, de behandeling is geheel pijnvrij, omdat er geen peroxide wordt gebruikt. Na de behandeling zijn je tanden ook niet gevoelig.

 

Kunnen kronen ook worden gebleekt?

Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar de kleur wordt niet lichter dan de originele kleur van de kroon.

 

Mag ik na de behandeling gelijk eten en drinken?

Na de behandeling mag je de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, thee, witte/rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen.

 


Vriendinnenarrangement

Samen met vriendinnen genieten van een manicure of make-up advies? Dat kan!

Wij bieden verschillende mogelijkheden, in bespreking is alles mogelijk :-)

 

Bij ons in de salon onder het genot van koffie, thee, bubbels en bites of liever op locatie? 

Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.Studio Kris

Wentholtstraat 59

LET OP! De salon zit links om de hoek in de Veldstraat.

7131 XK  Lichtenvoorde

T: 06 36 547 971

E: info@studiokris.nl

KVK: 665 016 44