Nagelstyling

Shellac biedt een minimale versteviging met behoud van de natuurlijke nagel. Minimaal twee weken een gel look met veel glans èn eenvoudig te verwijderen zonder beschadigingen! Zowel voor handen als voeten.

  • Geen droogtijd.
  • Natuurlijke uitstraling.
  • 14+ dagen een schitterende hoogglans.
  • Veilig aan te brengen en te verwijderen binnen 10 min.
  • Nooit meer broze, gespleten of gescheurde nagels.

Vriendinnen verwenarrangement

Samen met vriendinnen genieten van een uitgebreide manicure onder het genot van koffie, thee, bubbels en lekkernijen.

We starten met een korte uitleg over de verzorging van handen en nagels. Ieder tweetal heeft haar eigen werkplek, waarbij we stap voor stap leren hoe we handen verzorgen. 

 

Handbadje met zeezout, scrubben, handmassagetechnieken, nagelriemverzorging, nagels polijsten, nagels lakken, nagelriemolie en een vocht inbrengende handcrème aanbrengen. 


Wimperstyling

Wimperlift, ook wel LVL lashlifting genoemd, is een nieuwe wimpertechniek om je natuurlijke wimpers te krullen zonder mascara of wimperkruller. Met Lash Lifting liften we de natuurlijke wimpers door middel van speciale siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat de natuurlijke wimpers tot wel 6 tot 8 weken mooi gekruld zijn.

 

Dit komt mede doordat Lash Lifting bestendig is tegen tranen, transpireren, douchen en zwemmen. Door de goedgekeurde vloeistoffen is Lash Lifting niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, want dat is natuurlijk niet de bedoeling!


Wenkbrauwstyling

Wij zijn gecertificeerde wenkbrauwstylistes en kunnen iedere wenkbrauw mooier maken! Weet jij geen raad met jouw wenkbrauwen? Of wil je graag je wenkbrauwen laten bijwerken? Ervaar het verschil met een ervaren wenkbrauwstyliste! Wij epileren, waxen, verven en knippen de wenkbrauwen. Daarnaast ben je ook voor wenkbrauw make-up bij Studio Kris aan het juiste adres.


Tanden Bleken

Per 1 mei 2018 zijn wij gecertificeerd in cosmetisch tanden bleken. Heb jij binnenkort een bruiloft, een belangrijke gelegenheid en/of wil je graag een frisse en stralende lach? Dan is één van onze tandenbleekbehandelingen iets voor jou.

 

Is tanden bleken veilig?

Wij werken uitsluitend met goedgekeurde bleekgels. Deze gel tast het glazuur en vullingen niet aan en zijn veilig voor de tanden. De behandeling is tevens geschikt voor mensen met gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

 

Doet het tanden bleken pijn?

Nee, de behandeling is geheel pijnvrij, omdat er geen peroxide wordt gebruikt. Na de behandeling zijn je tanden ook niet gevoelig.

 

Kunnen kronen ook worden gebleekt?

Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar de kleur wordt niet lichter dan de originele kleur van de kroon.

 

Mag ik na de behandeling gelijk eten en drinken?

Na de behandeling mag je de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, thee, witte/rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen.

 

Wat zijn de voordelen van bleken zonder peroxide?

Voordelig, Pijnloos, Snel en Veilig!KRIS oog voor nagels

Wentholtstraat 59

LET OP! De salon zit links om de hoek in de Veldstraat.

7131 XK  Lichtenvoorde

T: +316 36 547 971

E: info@studiokris.nl

KVK: 665 016 44